Galéria

Látogatók

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa7
mod_vvisit_counterTegnap18
mod_vvisit_counterEzen a héten52
mod_vvisit_counterMúlt héten183
mod_vvisit_counterEbben a hónapban7
mod_vvisit_counterMúlt hónapban878
mod_vvisit_counterÖsszesen121991

Itt járt : 2
Ip cimed: 3.214.216.26
,
Ma: 2023 febr. 01.
Címlap Magunkról Csapatunk
Csapatunk PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Lőrincz Barna   
2014. január 17. péntek, 12:11

 

Név: Lipcsik László

lipcsik laszlo
Született: 1943

 

Szakmai múlt:
Aktív sportpályafutásom elsősorban az atlétikához kötődik. Tízpróbáztam, de 
még vagy 6-8 más versenyszámban is versenyeztem. E mellett több sportágban is tevékenyen részt vettem. Később edzőként és versenybíróként is dolgoztam.

Diplomát a Pécsi Tanárképző Főiskolán szereztem, földrajz-testnevelés szakon. Főállásban nyugdíjazásomig e két szakot oktattam általános és szakiskolákban. Az utóbbi években számítógépes adatfeldolgozással; egyedi és speciális számítógépes versenyjegyzőkönyv-vezetéssel; az eseménnyel szinkron értékelési rendszerek készítésével foglalkozom.

 

 

 

 

 

 

 

 

Név: Lipcsik Zoltán

P8040152 resize
Született: 1969

 

Szakmai múlt:
A sportolást 4 évesen kezdtem. Több sportágat kipróbálva, 1983 óta kézilabdázom. 2002-ben és 2005-ben részt vettem az országos hosszútávú triatlon bajnokságon (Ironman) és sikeresen teljesítettem a távokat.

Sportszervező,- menedzseri képesítésemet a TF-en 1999-ben, testnevelő tanári diplomámat a PTE-n 2007-ben szereztem. Jelenleg a PTE OIG Testnevelés és Sportközpontjában vagyok a szabadidősportért felelős testnevelő tanár. Kézilabda edzői szakképesítéssel rendelkezem. Az Egyesület elnökeként irányítom annak tevékenységét. Kedvesemmel és fiaimmal (Levente, Ádám) életünk szorosan kötődik a sporthoz.

 

 

 

 

 

Név: ifj. Lipcsik László

317
Született: 1968


Szakmai múlt:

A sportolás kisgyermekkorom óta része az életemnek. Általános iskolai tanulmányaimat sportiskolában végeztem, ahol a kosárlabdázás, kerékpározás és kajak-kenuzás mellett számos sportággal sikerült kapcsolatba kerülnöm. Így szerettem meg, és vált a mindennapi életem részévé a hosszútávfutás. Pedagógusként és számos hazai futófesztivál, félmaratoni és maratoni verseny aktív résztvevőjeként igyekszem népszerűsíteni a futást és a testkultúra fontosságát tanítványaim körében.


Testnevelés szakos tanítói és gyógypedagógiai tanári diplomával, illetve atlétika sportoktató és túravezető végzettséggel rendelkezem. Jelenleg a Pécsi Éltes Mátyás EGYMI általános iskolájában vagyok tanár és futóedző. Itt jellemzően hátrányos helyzetű, tanulásban és értelmileg akadályozott fiatalokkal foglalkozunk, és tehetséggondozást végzünk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Módosítás dátuma: 2015. április 06. hétfő, 15:55
 


Friss hírek


Desing System Pro kft..