Galéria

Látogatók

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa17
mod_vvisit_counterTegnap18
mod_vvisit_counterEzen a héten62
mod_vvisit_counterMúlt héten183
mod_vvisit_counterEbben a hónapban17
mod_vvisit_counterMúlt hónapban878
mod_vvisit_counterÖsszesen122001

Itt járt : 2
Ip cimed: 3.214.216.26
,
Ma: 2023 febr. 01.
Címlap Magunkról Dokumentumok
Magunkról
TEVÉKENYSÉGÜNK PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Lőrincz Barna   
2014. január 30. csütörtök, 15:31

Egyesületünk egy egészség- és életmód- centrikus, szakmai alapon létrejött társaság. Célunk a szabadidősport és a tömegsport népszerűsítése, sportolási lehetőség biztosítása a testkultúra bármely területe és szintje iránt érdeklődő egyének és csoportok számára, élhető, kulturált környezetben. Segítséget kívánunk nyújtani abban, hogy az egyének hogyan illeszthetik be életmódjukba a testedzést, illetve versenyzést egészségi- és fizikai állapotuktól, felkészültségi szintjüktől függően. Tevékenységi körünk kiterjed a legegyszerűbb otthon végezhető gyakorlatoktól a legkülönbözőbb sportágak országos döntőiben történő közreműködésig. Szervezetünk kiemelt hangsúlyt fektet hátrányos helyzetű csoportok, sajátos nevelési igényű gyermekek sporton keresztül történő társadalmi felzárkózásának elősegítésére. E csoport tagjai az egészséges életmódon és a szerveződő sportkapcsolatokon keresztül sikeresebben jelenhetnek meg mind az oktatásban, mind a munkaerőpiacon, integrációjuk megvalósulhat. Egyesületünk közreműködik szervezési, játékszervezési, vagy más jellegű tevékenységekkel egészséges életmóddal kapcsolatos összejöveteleken, csapatépítő tréningek, családi és munkahelyi közösségek majális jellegű összejövetelein.

Az Egyesület a közhasznú szervezetekről szóló 1997. évi CLVI. törvény 26.§ c) pontjában meghatározott alábbi közhasznú tevékenyégeket folytatja:
- egészségmegőrzés, betegségmegelőzés, gyógyító-, egészségügyi rehabilitációs tevékenység (1. pont),
- nevelés és oktatás, képességfejlesztés, ismeretterjesztés (4. pont),
- kultúrális tevékenység (5. pont),
- természetvédelem, állatvédelem (8. pont),
- környezetvédelem (9. pont),
- hátrányos helyzetű csoportok társadalmi esélyegyenlőségének elősegítése (11. pont),
- sport, a munkaviszonyban és a polgári jogviszony keretében megbízás alapján folytatott sporttevékenység kivételével (14. pont),
- rehabilitációs foglalkozás (17. pont).

Módosítás dátuma: 2016. március 13. vasárnap, 21:36
 
Csapatunk PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Lőrincz Barna   
2014. január 17. péntek, 12:11

 

Név: Lipcsik László

lipcsik laszlo
Született: 1943

 

Szakmai múlt:
Aktív sportpályafutásom elsősorban az atlétikához kötődik. Tízpróbáztam, de 
még vagy 6-8 más versenyszámban is versenyeztem. E mellett több sportágban is tevékenyen részt vettem. Később edzőként és versenybíróként is dolgoztam.

Diplomát a Pécsi Tanárképző Főiskolán szereztem, földrajz-testnevelés szakon. Főállásban nyugdíjazásomig e két szakot oktattam általános és szakiskolákban. Az utóbbi években számítógépes adatfeldolgozással; egyedi és speciális számítógépes versenyjegyzőkönyv-vezetéssel; az eseménnyel szinkron értékelési rendszerek készítésével foglalkozom.

 

 

 

 

 

 

 

 

Név: Lipcsik Zoltán

P8040152 resize
Született: 1969

 

Szakmai múlt:
A sportolást 4 évesen kezdtem. Több sportágat kipróbálva, 1983 óta kézilabdázom. 2002-ben és 2005-ben részt vettem az országos hosszútávú triatlon bajnokságon (Ironman) és sikeresen teljesítettem a távokat.

Sportszervező,- menedzseri képesítésemet a TF-en 1999-ben, testnevelő tanári diplomámat a PTE-n 2007-ben szereztem. Jelenleg a PTE OIG Testnevelés és Sportközpontjában vagyok a szabadidősportért felelős testnevelő tanár. Kézilabda edzői szakképesítéssel rendelkezem. Az Egyesület elnökeként irányítom annak tevékenységét. Kedvesemmel és fiaimmal (Levente, Ádám) életünk szorosan kötődik a sporthoz.

 

 

 

 

 

Név: ifj. Lipcsik László

317
Született: 1968


Szakmai múlt:

A sportolás kisgyermekkorom óta része az életemnek. Általános iskolai tanulmányaimat sportiskolában végeztem, ahol a kosárlabdázás, kerékpározás és kajak-kenuzás mellett számos sportággal sikerült kapcsolatba kerülnöm. Így szerettem meg, és vált a mindennapi életem részévé a hosszútávfutás. Pedagógusként és számos hazai futófesztivál, félmaratoni és maratoni verseny aktív résztvevőjeként igyekszem népszerűsíteni a futást és a testkultúra fontosságát tanítványaim körében.


Testnevelés szakos tanítói és gyógypedagógiai tanári diplomával, illetve atlétika sportoktató és túravezető végzettséggel rendelkezem. Jelenleg a Pécsi Éltes Mátyás EGYMI általános iskolájában vagyok tanár és futóedző. Itt jellemzően hátrányos helyzetű, tanulásban és értelmileg akadályozott fiatalokkal foglalkozunk, és tehetséggondozást végzünk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Módosítás dátuma: 2015. április 06. hétfő, 15:55
 feed-image Hírkövető

Friss hírek


Desing System Pro kft..