Galéria

Látogatók

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa36
mod_vvisit_counterTegnap16
mod_vvisit_counterEzen a héten73
mod_vvisit_counterMúlt héten140
mod_vvisit_counterEbben a hónapban110
mod_vvisit_counterMúlt hónapban701
mod_vvisit_counterÖsszesen119588

Itt járt : 2
Ip cimed: 3.235.173.74
,
Ma: 2022 okt. 06.
Címlap ____2019 évi események Táltosfutás 2019
Táltosfutás 2019 PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kercza Mária   
2018. december 31. hétfő, 19:32

LTOSFUTÁS

 

A részvétel már győzelem!

 

Friss hírek

Eredmények

Versenyprogram

Végleges rajtlisták

Futamok beosztása

 

Kedves Érdeklődők!

2019-ben immár 6. alkalommal rendezzük meg terep- és akadályfutó versenyünket. Ez alkalommal T Á L T O S+ néven új versennyel bővítjük kínálatunkat. A táv és az itt futó versenyzők díjazása eltér az eddigiektől, melyről a részleteket a versenykiírás tartalmazza. Rendezvényünk 2019. április 27-én (szombaton) kerül lebonyolításra az utóbbi években megszokott helyen, a pogányi Zsályaliget élményparkban.

Rendszeresen tapasztaljuk, hogy benevezett versenyzőink olyan kérdéseket tesznek fel a verseny helyszínén, amelyekről a versenykiírásban is tájékozódhatnak. A versenykiírást igyekszünk úgy szerkeszteni, hogy átlátható, és egyértelmű legyen. Kérjük, hogy előzetes nevezésük elküldése előtt a versenykiírást olvassák el, és esetleges kérdéseiket a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre küldjék el.

A „Nevezési lapok” címszóra kattintva lehet nevezni a kiválasztott versenyszámra. A nevezési lapokon a szürke hátterű cellákat kell kitölteni. Egy nevezési lapon legfeljebb öt személy nevezhet. A kitöltés során a nevezési lapon folyamatosan visszajelzést kapnak a személyes adataikból, ill. a választott versenyszámból következő információkról (pl.: korcsoport, nevezési díj, stb; a nevezési díj összege mindig annyi, mint amennyi az átutalás, ill. a helyszíni befizetés napján a nevezési lapon feltüntetett összeg.)

A versenykiírásba foglaltuk a „Felelősségvállalási nyilatkozat”-ot is, mellyel a nevező személy a nyilatkozatban foglaltakat magára nézve elfogadja.

Sportbarátainknak Boldog Új Évet, jó felkészülést, és eredményes, élményekben gazdag versenyzést kívánnak:

 

A SZERVEZŐK

 

 

 

 

 

Versenykiírás

Pólóméretek

 

Módosítás dátuma: 2019. április 28. vasárnap, 11:53
 


Friss hírek


Desing System Pro kft..